Naast de vier gites op het landgoed Le Petit Chaillot hebben we sinds de zomer van 2018 ook twee luxe 4-persoons safaritenten voor onze gasten beschikbaar. De tenten staan op grote verhoogde houten vlonders, direct bij het speelveldje maar toch vrij gelegen met mooi uitzicht over de paardenwei tot aan het bos. 

De tenten staan naast elkaar maar ze verspringen waardoor de privacy op het terras gegarandeerd wordt. De tenten staan weliswaar niet in de schaduw maar doordat de voorkant helemaal open gezet kan worden koelt de tent tijdens de warme zomers 's avonds heerlijk af. De tenten worden verhuurd van begin juni tot en met september. Mochten de avonden in juni en september nog wat fris zijn dan hebben we een gaskachel beschikbaar waarmee de tent behaaglijk warm te stoken is. 

Iedere safaritent heeft een eigen badkamer in een stenen gebouwtje op een paar meter lopen van de tent. De privé badkamers beschikken over een douche, toilet en wastafel. Tussen de beide badkamers is de afwasplek en daar staat ook een wasmachine, te gebruiken door de gasten van beide safaritenten. In de tent zelf is geen stromend water, maar wel elektriciteit. 

De Safaritenten

© 2008 - 2021 Le Petit Chaillot