Table d'hôte
U kunt zelf koken in uw gîte, maar wilt u zich laten verwennen op vakantie, dan kunt u ook met ons en andere gasten mee eten. Wij verzorgen, maximaal vier keer per week, een heerlijk diner, uitgebreide BBQ of lekkere pizza avond voor u. Laat het ons minimaal een dag van te voren weten zodat wij kunnen zorgen voor de verse ingrediënten. Wilt u bij aankomst niet meer zelf koken maar meteen aan kunnen schuiven, laat dat ons dan ook van tevoren weten. Voor de kinderen maken we natuurlijk ook een lekkere maaltijd klaar, die we in overleg met de ouders al dan niet vooraf serveren. Zo kunnen de kinderen lekker spelen op het terrein of marshmallows roosteren in het kampvuur, terwijl de ouders rustig genieten van hun diner. De diners worden geserveerd in onze grote zomerkeuken, waar we gezellig met elkaar kunnen zitten, desnoods tot in de late uurtjes. 

Drankjes en IJsjes
In onze zomerkeuken staat een koelkast gevuld met koude drankjes (wijn, bier en frisdranken) en het vriesvak gevuld met ijsjes. Alle gasten kunnen hier zelf uit pakken, bijvoorbeeld een lekker koud biertje na aankomst en aan het eind van de vakantie rekenen we dit af. 

Broodservice
Een dag van te voren kunt u brood bestellen bij ons, en 's morgens zorgen we ervoor dat het brood vers van de bakker voor iedereen klaar staat. Zo kunt u iedere dag (6 dagen per week) genieten van een heerlijk croissantje en stokbrood bij uw ontbijt.

Voor de kinderen
Een waar kinderparadijs, zo kunnen we Le Petit Chaillot zeker noemen. Kinderen van alle leeftijden vinden het heerlijk om op het grote terrein te spelen, te ontdekken en hutten te bouwen. De kleintjes spelen in de zandbak, bij de schommels of in het opblaasbadje. De trampoline en het zwembad zijn favoriet bij alle leeftijden. En de grote kinderen hebben dan ook nog de ping pong tafel, groot schaakspel, tafelvoetbal, jeu de boules baan en de vuurplaats. Zelf vuurtje stoken en marshmallows roosteren, wat is er leuker dan dat! En dan natuurlijk nog ballen met een voetbalgoal, tennisrackets enz. En is het een keertje niet zo mooi weer, dan zijn er spelletjes, boeken en dvd's om te lenen. Dus aan de kinderen zal je geen kind hebben in de vakantie. 

Voor kleine kinderen is er een kinderledikant in de gite en ook een kinderstoel en peuterstoel is tot uw beschikking. Op verzoek kunnen we een box en een verkleedkussen ter beschikking stellen. 

Oppasdienst
Er zijn een aantal restaurants in de buurt die wij u van harte kunnen aanbevelen. Wilt u een avondje uit eten met zijn tweeën, dan kunnen onze dochters op uw kinderen passen. U laat ze vertrouwd achter en kunt zelf genieten van een rustig diner.

Huisdieren
Huisdieren zijn welkom in de gîtes maar mogen niet in de slaapkamers komen en dienen aangelijnd te zijn op het terrein. De huisdieren mogen geen overlast veroorzaken voor de andere gasten en geen problemen geven met onze eigen dieren op het terrein.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij informeren u graag verder over de beschikbaarheid en eventuele kosten van bovenstaande faciliteiten.

© 2008 - 2021 Le Petit Chaillot